KORISNIČKE STRANICE

USTANOVE

Pretraga
Mail lista

 

Dobro došli

 

"Podunavski trokut" je mreža njemačkih manjina i njima bliskih organizacija i institucija u trokutu zemalja Hrvatske, Srbije i Mađarske.

Ova web-stranica je temelj i identitet naše mreže čiji predstavnici već duži niz godina samostalno i prekogranično surađuju u podunavskom trokutu Hrvatske, Srbije i Mađarske. Ona je također i službeno glasilo.

Na ovome mjestu ćemo redovito izvješćivati o regionalnim susretima i zajedničkim projektima. Ova web-stranica treba pomoći produbljivanju umreženja i međusobne potpore. Ovime želimo dati naš doprinos zajedničkom srastanju tri zemlje i jedinstvu Europe.

Pregled nekih usluga naše web-stranice:

 

Umrežavanje i prekogranični projektni rad

Želite pregled sudionika Podunavskog trokuta? Ovdje ćete naći informacije o pojedinim organizacijama i institucijama kao i elemente njihove saradnje

 

Predstavnici Podunavskog trokuta  redovito se susreću na regionalnim susretima. Tu nastaje i velik broj ideja za prekogranične projekte. Da biste vidjeli što se u Podunavskom trokutu u ovom trenutku događa, bacite pogled na aktualne informacije.

 

Za Vas smo prikupili linkove institucija koje financijski podupiru prekogranične projekte.

 

Njemački jezik u obrazovanju i karijeri

Njemački jezik se podučava u Podunavskom trokutu u mnogim obrazovnim institucijama – za Vas smo prikupili adrese vrtića, škola, visokih škola i fakulteta.

 

Za sve koji s dobrim znanjem njemačkog jezika traže posao i za poduzeća koja ciljano traže suradnike s poznavanjem njemačkog jezika, pogledajte našu Burzu rada.

 

Turizam

Zanima Vas regija tj. susjedna država? Pod linkom Naša regija u slikama i kartama  naći će te sve potrebne informacije, koje će vam pomoći pri planiranju Vašeg putovanja u određenu regiju tj. izleta susjednoj državi.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pokrovitelji: